Pannukakkupizza
Pohja
0,5 l Pitkäsen maustamatonta jogurttia
0,5 l maitoa
1,5 tl suolaa
4 kananmunaa
n.4,5 – 5 dl gluteenitonta pullajauhoseosta
Sekoita ainekset yhteen ja anna taikinan turvota täytteen
valmistamisen ajan. (20-30 min)
Täyte
voita kuullotukseen ja käristämiseen
400 g jauhelihaa
2 sipulia
1,5 tl suolaa
loraus ketsuppia
pippuria myllystä
2 viipaloitua tomaattia
150 g Emmental-juustoraastetta
4 tl pizzamaustetta
Kuori ja viipaloi sipulit.
Kuullota sipulit pannulla ja lisää jauheliha mukaan ja
käristä se hyvin.
Lisää suola ,ketsuppi ja pippuria.
Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.Lisää
taikinan päälle jauhelihaseos ja sen päälle viipaloidut
tomaatit , juustoraaste ja pizzamauste.
Paista +225 asteessa n.35 min uunin keskiosassa.