Skip to main content

Pannukakkupizza

Pohja

0,5 l Pitkäsen maustamatonta jogurttia
0,5 l maitoa
1,5 tl suolaa
4 kananmunaa
n.4,5 – 5 dl gluteenitonta pullajauhoseosta

Sekoita ainekset yhteen ja anna taikinan turvota täytteen
valmistamisen ajan. (20-30 min)

Täyte

voita kuullotukseen ja käristämiseen
400 g jauhelihaa
2 sipulia
1,5 tl suolaa
loraus ketsuppia
pippuria myllystä
2 viipaloitua tomaattia
150 g Emmental-juustoraastetta
4 tl pizzamaustetta

Kuori ja viipaloi sipulit.
Kuullota sipulit pannulla ja lisää jauheliha mukaan ja
käristä se hyvin.
Lisää suola ,ketsuppi ja pippuria.

Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.Lisää
taikinan päälle jauhelihaseos ja sen päälle viipaloidut
tomaatit , juustoraaste ja pizzamauste.

Paista +225 asteessa n.35 min uunin keskiosassa.