Mustikka-kuusenkerkkäpiirakka
Piirakkavuoka ( 28 cm)
Pohja
150 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta ( Virtasalmen
Viljatuote)
3 rkl kauralesettä (Virtasalmen Viljatuote)
1 ½ tl leivinjauhetta
Täyte
250 g
0,25 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
2 dl mustikoita + 1 rkl perunajauhoa
Voitele piirasvuoka ja jauhota se.
Vaahdota voi ja sokeri
Lisää joukkoon muna sekä kuivat aineet.Sekoita.
Painele taikina piirasvuoan pohjalle / reunoille jauhotetuin
käsin.
Sekoita perunajauhot mustikoihin ja kaada mustikat pohjan
päälle.
Sekoita kuusenkerkkäjogurttiin muut täytteen ainekset ja
kaada se mustikoiden päälle.
Paista + 200 asteessa n.30 min.